Rob Zorn is terug! Ruim twee jaar lang hebben zijn fans hem moeten missen, maar daar was alle reden toe. In zijn persoonlijk leven ging hij de twee jaar door een diep dal, mede door het plotselinge verlies van zijn broer, die er voor koos om uit het leven te stappen. Gelukkig gaat het nu weer een stukje beter met zorn en komt hij met een nieuwe single. Titel van het nummer is DENK WAT JE DENKEN WIL VAN MIJ, dat geschreven is door Pascal de Vormer. Rob Zorn vertelt: ‘Ik hoef maar aan te geven waar het nummer over moet gaan en hij komt altijd met een op mijn lijf geschreven tekst. Hij weet precies te verwoorden wat ik denk. Iedereen denkt wat over een ander en we hebben allemaal een mening klaar. Ze mogen over mij overigens denken wat ze willen, dat interesseert mij geen flikker’. De arrangementen van de single zijn van Manfred Jongenelis. De single komt uit via het Rood-Hit-Blauw label.

 
Translate »
Share This