DaBaby is gearresteerd in verband met een overval. TMZ meldt dat lokale autoriteiten in Miami de rapper achter de tralies zouden hebben gezet voor geweldpleging. DaBaby staat momenteel genoteerd in de internationale hitlijsten met Camila Cabello`s ‘My Oh My’. Gisteren verscheen al een video, waarop te zien is, dat de rapper door agenten werd afgevoerd. Ook de overval werd gefilmd, waarbij te zien is, dat leden van zijn team het slachtoffer hem in elkaar slaan en geld van hem afhandig maken.

Vermoedelijk is het slachtoffer een concertpromotor, die een optreden van DaBaby wilde boeken. Opnieuw wordt de rapcultuur geassocieerd met crimineel gedrag. Dit soort acties werpt een smadelijke smet op rap. Camila zal zich achten haar oren krabben, want de Señorita zangeres riep eerder de hulp in van DaBaby voor haar TOP 40 hit ‘My Oh My’: haar naam kan ongewild geassocieerd worden in deze zaak en hoe schadelijk kan dat zijn voor haar imago?

De rapper zou hebben gedacht dat de promotor hem te weinig geld had gegeven. Vorige week werd DaBaby ook al gearresteerd in North Carolina voor het bezit van wiet. Vorig jaar werd de rapper nog in de boeien geslagen voor een ruzie, waarbij een man werd doodgeschoten. DaBaby heeft altijd ontkend dat hij de dader zou zijn.

 

 

 
Translate »
Share This