Miss Montreal dropt vandaag de video van de track THANK YOU! Het nummer staat op haar nieuwe album “Don`t Wake Me Up”. Aan deze prachtige ballad werkt Will Knox mee. Volgens Miss Montreal is het album in 2 stijlen op te delen. Er staan zowel kleine singer-songwriter liedjes, maar ook een aantal festival knallers. Uiteraard is ONE LAST DRINK één van de tracks op het nieuwe album dat de afgelopen vrijdag uitkwam. Op dezelfde dag, 22 april, gaf Miss Montreal een concert in een uitverkocht Heineken Music Hall. Een voorlopig hoogtepunt van haar carrière : ,,Ik ben eigenlijk gewoon fucking trots op mezelf.” Over de titel van haar nieuwe album meldt Sanne Hans: ,,Daar bedoel ik vooral mee dat ik nog steeds niet weet wat me overkomt. Man, ik heb het soms zo zwaar gehad, vroeg me af of ik wel geschikt was als zangeres. ‘Vinden mensen me wel leuk genoeg?’ En toen ik eenmaal een hitje (Just a Flirt, 2008) had gehad: ‘Blijk ik straks geen eendagsvlieg?’ Daarom ben ik zo blij dat ik er 8 jaar later nog steeds ben. En het gaat nog veel beter zelfs dan toen. Ik ben echt ontzettend dankbaar.” (AD)

 
Translate »
Share This