Fans van Martin Garrix komen aan hun trekken! De komende week dropt de DJ elke dag een nieuwe track! Na WIEE,een samenwerking met Mesto, hebben we de tweede release voor je. Titel van de track is SUN IS NEVER GOING DOWN en is een samenwerking met Dawn Golden. De DJ en producer meldt: ‘De release van deze zeven tracks is mijn manier van dank voor de aanhoudende steun van mijn fans. Ik kan het niet genoeg benadrukken, dat ik dit alles aan hen te danken heb. Ik hoop dat jullie van iedere track kunnen genieten de komende zeven dagen”. Alle nummers hoor je in zijn set tijdens het Amsterdam Dance Event. Op 21 oktober geeft hij solo een show en op zaterdag geeft hij een show speciaal voor fans die te jong zijn om naar de clubs en festivals te gaan waar Garrix normaal draait.

 

 

 
Translate »
Share This