Maaike Ouboter heeft vandaag de videoclip bij het nummer ‘Voor Jou’ uitgebracht. De videoclip is een korte speelfilm waarin je het verhaal volgt van een jonge vrouw en haar zoon. Maaike Ouboter over het nummer: “‘Voor Jou’ is een opsomming van dingen die het leven mooi maken. Ik schreef dit toen ik even helemaal uit het veld was geslagen en niet goed meer snapte waar het leven nou eigenlijk om ging. Bernard – met wie ik dit liedje heb geschreven – heeft me toen meegenomen op een roadtrip. We hebben gewandeld en gepraat over het leven. Wat ik er zo mooi aan vind, ondanks dat het ook zo complex en verdrietig is. Omdat hij zei: Jij bent bij uitstek iemand die echt het leven kan opzuigen en er intens van geniet, terwijl je ook de zwaarte op kan zoeken. En ik denk inderdaad dat die beide dingen helemaal in elkaar grijpen. Het leven is complex, en gelaagd, en vreselijk moeilijk, én verschrikkelijk mooi. En je hoeft het lang niet altijd te snappen om ervan te kunnen genieten. Juist niet misschien.”

 

 

 
Translate »
Share This