Dark electronic pop, dát is de muziekstijl van Lakshmi. De Nederlandse zangeres dropt vandaag de lyric video van haar nieuwe single ‘Wars”. Over het nummer meldt ze: “Ik schreef Wars met de super fijne producer RUI. We hadden een goede klik en vibe waardoor dit nummer in no time af was. Daarna heb ik het met mijn producer LudoWic en band verder uitgewerkt en opgenomen. Het lied gaat voor mij over de nostalgische en melancholische kant van liefde & leven.

Altijd wanneer er iets fantastisch gebeurt, of wanneer ik heel veel van iemand houd, kan ik daar nooit 100% van genieten omdat ik weet dat ‘t niet voor altijd zal zijn. Ook ben ik in zo’n situatie te nieuwsgierig naar de destructieve en donkere kant. Het heeft een sfeer van een hete zomeravond met spanningen in de lucht.”

 

 

 
Translate »
Share This