• Twitter
  • Facebook

Hitzound primeur! Aankomende vrijdag lanceren La Fuente, Ronnie Flex en Kraantje Pappie samen een single.  Met ‘Doe Me Dansje’ bewijzen de heren dat ze met z’n drieën het perfecte recept zijn voor een hit.  ‘Doe Me Dansje’ is het eerste nummer, waaraan de heren samenwerkten en is de perfecte combinatie tussen hun verschillende stijlen. Met dit nummer maakt het trio het je onmogelijk stil te blijven staan en is het nummer dus perfect om je lange paasweekend mee in te luiden!

Voor La Fuente is dit de eerste release na zijn mega zomerhit ‘I Want You’, waarmee de Eindhovense DJ in 2022 maandenlang in de Top 40 stond. Ronnie Flex en Kraantje Pappie werkte in het verleden al vaker samen tijdens onder andere Vrienden Van Amstel Live en The Streamers, maar hebben nog nooit officieel een nummer samen uitgebracht. Met ‘Doe Me Dansje’, hun gezamenlijke release, bewijzen La Fuente, Ronnie Flex en Kraantje Pappie dat ze een gouden combinatie zijn, waar we stiekem allemaal op zaten te wachten.

Tegelijk met de release van ‘Doe Me Dansje’ brengen de heren op vrijdag 7 april hun hilarische videoclip uit. Inspiratie voor de video werd gehaald uit de iconische ‘Stayin’ Alive’ videoclip van de Bee Gees.

 
Translate »
Share This