• Twitter
  • Facebook
Credits: Universal Music

‘You are you’ is de nieuwste single van Krezip.  Een heel bijzonder, liefdevol en persoonlijk liedje, als een ode aan alle dochters.  De release volgt op ‘In The Water’, onlangs genoteerd in de Hitzound Top 40. Jacqueline vertelt over de nieuwe single, afkomstig van het album ‘Any Day Now’.  Het nummer is ëen ode aan dochters. Een tijdje terug zat ik naast mijn dochter aan het ontbijt toen ze plotseling mijn arm vastgreep. Ik voelde meteen dat er iets mis was, er zat een stukje appel vast in haar keel en ze kreeg geen lucht. Ondanks de paniek die we voelden probeerden we rustig te blijven en met de juiste hulp schoot het stukje appel godzijdank weer uit haar keel. De hele dag zat de schrik nog in m’n lijf en voelde ik weer hoe haar handje zo stevig m’m arm vastgreep. Ik ging die dag met onze producer Gordon aan nieuwe songs werken en toen hij dit mooie gitaarlijntje voor me speelde, kon ik alleen maar over haar zingen en het wonder wat zich elke dag voor m’n ogen afspeelt; een opgroeiende dochter. Dit is een ode aan alle dochters en dit zijn die van Anne, Annelies en mij. Joost maakte de lyric video erbij. Ik ben natuurlijk totaal niet objectief maar voor mij is dit één van de mooiste video’s ooit bij een liedje van ons gemaakt.”

 
Translate »
Share This