• Twitter
  • Facebook
Credits: Lobke de Boer

Kovacs is terug met nieuwe muziek! Sharon Kovacs , zoals ze echt heet, heeft een nieuwe single uitgebracht. ‘Child of sin’ is een heel persoonlijk nummer geworden en is tevens de titelsong van haar album. De plaat gaat over de afgelopen drie jaar van haar leven. Sharon ging in therapie om dingen over zichzelf te leren. Ze vertelt: “Ik heb als kind heel veel dingen meegemaakt. Dit nummer gaat vooral over misbruik dat toen heeft plaatsgevonden. Dat is eigenlijk nooit goed gezien of opgepakt.” Haar jeugd voelde als een mallemolen van gevoelens en ervaringen:  “Er was jeugdzorg, medicatie, een diagnose met ADD, et cetera. . Nu besef ik, sinds ik begonnen ben met therapie, dat het eigenlijk iets heel anders was. Daar gaat het liedje over. Over het accepteren en het erkennen ervan, maar uiteindelijk ook gewoon zeggen: ‘Oké, dit is wie ik ben en ik begrijp wie ik ben.’’

 
Translate »
Share This