Twee jaar hebben we moeten wachten op een nieuwe single van Katy Perry, maar: she`s back! Titel van haar nieuwe single is RISE en die hebben we deze week uitgeroepen tot Hitzound Smash. Over haar nieuwe single meldt Katy: “Dit is een nummer dat bij mij jarenlang borrelde en eindelijk is het boven komen drijven. Ik had de inspiratie het nu af te maken in plaats van het te laten liggen voor mijn volgende album. Nu, meer dan ooit, is er de noodzaak voor deze wereld om te verenigen. Ik weet dat we de angst kunnen ontstijgen. In ons land en op de wereld. Ik kan geen beter voorbeeld bedenken dan onze Olympische atleten die zich in Rio verzamelen met hun kracht en zonder angst om ons allemaal te doen herinneren hoe we allemaal samen kunnen komen om het beste van het beste te realiseren. Ik hoop dat dit nummer ons kan inspireren om gezond te worden, de handen ineen te slaan en samen op te staan”. RISE is verkozen tot de thema song van de Olympische Zomer Spelen, die dit jaar gehouden worden in Brazilië.

 
Translate »
Share This