• Twitter
  • Facebook

Credits: Paul Bellaart

Vandaag gaat de nieuwe singel van KANE in primeur! ‘What If I Want You Now’ is de derde singel van de band, die vorig jaar na bijna tien jaar weer samenkwam. Met hun nieuwe singel klinkt KANE precies zoals ze anno 2024 wil klinken, zegt de band. “Een melodieuze pop-rock track geladen met positieve energie. Vol passie en liefde voor het schrijf-, opname-, mix- en masteringproces.” Het nummer is vanaf nu te beluisteren op alle streamingplatformen.

Dinand Woesthoff legt uit: “And just like that… Is er onze eerste nieuwe KANE single van 2024. We zijn in de studio in Amsterdam en hebben daar the time of our lives. Samen zoeken naar nieuwe liedjes, het live spelen met de band, het uitdenken van de Ziggo Dome RE/CONNECT shows. Het is een ontzettende fraaie, leuke, geweldige tijd samen. En dan is daar plots die song, waarvan we allemaal voelen; zo gaan we naar het volgende hoofdstuk in het KANE-verhaal.”

De nieuwe singel markeert het begin van een enerverende maand voor KANE. In september 2023 kondigde de band van Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen na tien jaar hun rentree aan wat direct goed was voor vijf uitverkochte RE/CONNECT concerten in de Ziggo Dome op 4, 5, 7, 8, 9 juni 2024. In aanloop naar deze concerten lanceert KANE What If I Want You Now, verschijnt een speciale KANE-special van muziekmagazine SOUNDZ en wordt hun documentaire KANE: A Story Recorded voor een fanviewing eenmalig vertoond in de bioscoop.

Copyright © 2024, Hitzound, All rights reserved.

 
Translate »
Share This