Jordy van Loon is terug met nieuwe muziek en lanceert deze week zijn nieuwe single IK VIER HET LEVEN DAT IK LEEF. In 2008 ging zijn carrière ronkend van start met de nummer 1 hit “Verliefdheid”. Zijn populariteit steeg snel. Achteraf te snel, volgens Jordy: ‘er komt zoveel op je af en de verwachtingen waren hoog, ik vond het moeilijk daaraan te voldoen’. Na een tijd van bezinning is hij terug: ‘Ik heb zang en gitaar lessen genomen en heb ieder baantje aangepakt om te investeren in mijn muziek. Ik heb vijf jaar lang niet op een podium gestaan, gewoon omdat ik voor mezelf geen duidelijk beeld had welke richting ik op wilde gaan. Ik denk dat ik nu een beter beeld voor ogen heb waar ik uiteindelijk naar toe wil. Dat vraagt tijd en ik heb het geluk met mensen te werken, die me die tijd gunnen, langzaam maar zeker door bouwen aan ons gezamenlijke doel. Een luxe eigenlijk in deze tijd’!

 

 

 
Translate »
Share This