• Twitter
  • Facebook

Credits: Norman Jean Roy

Jennifer Lopez’s langverwachte nieuwe muziekproject THIS IS ME…NOW begint met de release op 16 februari 2024 van een volledig nieuw album en film geïnspireerd op haar muziek!  Het album, geschreven en geproduceerd door Lopez en Rogét Chayed, samen met onder andere Angel Lopez, Jeff “Gitty” Gitelman, HitBoy, Tay Keith en INK, mengt R&B, hedendaagse pop met hiphopbeats en is Lopez’ meest eerlijke en persoonlijke project tot nu toe.

This is Me…Now: The Film is zoals je nog nooit van JLo hebt gezien. Ze vertelt haar verhaal door middel van een intieme, reflectieve, sexy, grappige, muzikale en visuele herbeleving van haar publiekelijk onder de loep genomen liefdesleven. Hoewel het een verbazingwekkend levendig spektakel is, is de film uiteindelijk een hartverwarmende ode aan JLo’s reis van zelfgenezing en eeuwig geloof in sprookjesachtige eindes. 

Bij het album hoortook een nieuwe singel! ‘Can’t Get Enough’ , afkomstig van ‘This Is Me…Now: The Album’, wordt uitgebracht op woensdag 10 januari 2024 en is vandaag al beschikbaar als pre-save op alle grote streaming platforms, samen met een 30 seconden durende soundclip op sociale platforms.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

Credits : Norman Jean Roy, Sony Music

 
Translate »
Share This