• Twitter
  • Facebook
Credits: Universal Music

Twee voor de prijs van één gaat in dit geval dubbel op, want je krijgt niet alleen twee artiesten, maar ook twee singles. J Balvin en Ed Sheeran lijkt een wonderlijke combinatie, maar zoals je hoort op ‘Sigue’ en ‘Forever My Love’ is het gelegenheidsduo een schot in de roos. De Colombiaan en Engelsman troffen elkaar toevalligerwijs op een vroege morgen in een gym in New York, raakten aan de praat en brachten de rest van de dag samen door.

Toen Sheeran rond de kerstdagen weer in New York moest zijn voor optredens, besloten ze samen de studio in te duiken. Dat mondde uit in een creatieve en geïnspireerde sessie tussen twee bevlogen muzikanten. De twee singles zijn de eerste wapenfeiten van hun opgebloeide vriendschap, waar we in de toekomst nog meer van gaan horen.

Balvin heeft eerder dit jaar al het nummer ‘Niño Soñador’ uitgebracht, waarop hij reggaeton even inruilde voor een stevige rocksound. Daarnaast maakte hij een remix van ‘Better Days’ van het Zweedse collectief NEIKED, de Amerikaanse rapper Polo G en de Engelse singer-songwriter Mae Muller. Zelf kwam hij in 2021 nog naar buiten met zijn album ‘JOSE’.

 
Translate »
Share This