Sharon den Adel, frontvrouw van Within Temptation, maakt als My Indigo een solo uitstapje. Haar solo debuut single heet gemakshalve ook “My Indigo’. Vandaag gaat de clip in première van de track, die de afgelopen week werd uitgeroepen tot Hitzound Smash. Is dit solo project het einde van Within Temptation? Sharon: “Nee. Ik moest de liefde voor de band hervinden. Dat kun je doen door soms even een break te nemen en iets anders te gaan doen. Ik wist dat niet op voorhand, maar uiteindelijk heb ik daardoor de weg terug naar de band gevonden.”

 

LYRICS:

I call what we have indigo
Unclear what we are
but what we know

And though you never take my hand even when I rais your shiprack from the sand.
And though you never count the cost, of the innocence you’ve lost and what it meant

You don’t have to love me
there’s one thing you should know, my love will not unravel
It’s unconditional, my indigo

Even when the heart won’t let show, you don’t have say, to let me know (2x)
My indigo…

Ink burns on the page blue to black, but words are fireproof
can’t take back
While the memory’s alive
When there’s pennies on our eyes we’ll never rest.
Can we take a second now
to rain down the heavy storm that’s on our chest.

You don’t have to love me
there’s one thing you should know, my love will not unravel
It’s unconditional, my indigo

Even when the heart won’t let show, you don’t have say, to let me know (2x)
My indigo…

You don’t have to love me
there’s one thing you should know, my love will not unravel
It’s unconditional,
MY INDIGO!

Even when the heart won’t let show, you don’t have say, to let me know (2x)
MY INDIGO!

I call what we have indigo…

 

 

 
Translate »
Share This