• Twitter
  • Facebook
Credits: Eef van der Vliet

Daar is opeens een nieuwe single van Indian Askin: ‘Possessed’! Het is de eerste officiële release sinds het bericht op de social media pagina’s van de band in oktober 2020 waarin ze vertelde de resetknop in te drukken. Ze besloten om niet meer door te gaan in de vorm zoals de wereld ze had leren kennen. Maar er is weer op start gedrukt, met aan frontman Nelson Ayala aan de knoppen.

Nelson over deze track “De instrumentale track heb ik ergens rond 2020 opgenomen in mijn studio in Amsterdam. Ik luisterde veel naar The Black Angels en faalde jammerlijk in het opnemen van dat type nummer. Maar de basis voelde wel als een goede festivalopener van een setlist. Ik kon alleen geen goede vibe vinden voor de tekst. Ik stuurde de instrumentale track naar Nathan Nicholson (de zanger The Boxer Rebellion) die precies schreef hoe ik me op dat moment voelde en wat ik doormaakte. Ik veranderde zelfs geen woord aan wat hij schreef en zong het gewoon zo. Het gaat over een giftige relatie waaraan je verslaafd bent. En de vraag of de persoon (of het ding) waar je van houdt dodelijk is voor je?”

 
Translate »
Share This