• Twitter
  • Facebook
Credits: Universal Music

Met drie nummers tegelijk laat de Ierse singer-songwriter Hozier op zijn verjaardag weer luid en duidelijk van zich horen. Hij brengt vandaag zijn EP ‘Eat Your Young’ uit, waarop de gelijknamige single te vinden is. De andere twee nummers zijn ‘All Things End’ en ‘Through Me (The Flood)’. Het is een opmaat naar de release van zijn derde album, ‘Unreal Unearth’, dat later dit jaar uitkomt en wat de opvolger is van het succesvolle ‘Wasteland, Baby!’ uit 2019.

De boomlange Andrew Hozier-Byrne, zoals Hozier in het dagelijks leven heet, liet in oktober al van zich horen met het uitbrengen van het nummer ‘Swan Upon Leda’, waarmee hij zich uitsprak tegen de beslissing van het Amerikaanse Hooggerechtshof om de Roe VS Wade uitspraak uit 1973 terug te draaien. Hiermee werd het recht op abortus in de Verenigde Staten een halt toegeroepen.

Later dit jaar komt hij naar Nederland voor een optreden in Amsterdam, waar hij gaat optreden in de AFAS Live op 19 juli. De kaartverkoop voor dit concert start volgende week vrijdag 24 maart om 10:30.

 
Translate »
Share This