• Twitter
  • Facebook
Credits: Universal Music

Hoewel het nummer al enige tijd in een andere versie bestond, heeft Halsey een herbewerking van ‘Die For Me’ uit 2019 uitgebracht. Daarop was Halsey samen te horen met Post Malone en rapper Future. Het vandaag verschenen ‘Die 4 Me’ is het ultieme anti-Valentijnsdag liedje, waarmee de artiest iedereen wiens hart weleens gebroken is moed wil inspreken.

Halsey speelde het nummer de afgelopen jaren regelmatig tijdens optredens en kreeg daarbij steevast een sterke reactie van het publiek. De originele versie stamde nog uit de tijd dat Halsey werkte aan diens ‘Manic’ album. Door enkele tekstuele aanpassingen te doen kon diens versie van het nummer nu alsnog worden afgemaakt.

‘Die 4 You’ is de eerste single van Halsey sinds het verschijnen van ‘So Good’ in 2022. Het meest recente album dat het uit New Jersey afkomstige multitalent uitbracht was ‘If I Can’t Have Love, I Want Power’ uit 2021. Later dit jaar volgen er diverse optredens, waarbij Halsey ondermeer aantreedt als headliner tijdens Primavera Sound 2023 in Barcelona, Madrid en Porto.

 
Translate »
Share This