De uit Brabant afkomstige zanger Grad Damen heeft een nieuwe single uit en keert daarmee terug naar roots. Samen met Emile Hartkamp en Norus Padidar schreef hij de nieuwe single DAT ZAL IK JOU ECHT BELOVEN. Grad Damen: “Het is een hele leuke plaat geworden. In eerste instantie was het de bedoeling om een paar vlotte singles achter elkaar te brengen, maar die echte volkse muziek blijft wel een beetje door mijn bloed kruipen. In de Arnhemse Goldstar Studio zijn de afgelopen twee maanden veel ideeën besproken. Tijdens het uitwerken hiervan kwamen we telkens tot de conclusie dat je iets moet maken waar je goed in bent. Bovendien ben ik van mening dat ik een ambachtsman ben en wil altijd een goed en mooi product op de markt brengen. Daar denk ik commercieel verder niet over na. Ik breng liever twee keer per jaar iets uit wat ik heel erg mooi vind, dan dat ik standaard 3 of 4 singles uitbreng omdat het moet”. Check de video van DIT ZAL IK JOU ECHT BELOVEN hier bij Hitzound.

 
Translate »
Share This