Ferry Doedens lanceert vandaag zijn nieuwe single ‘Gevallen’.  De acteur en zanger zingt in het liedje over de roerige periode die hij het afgelopen jaar doormaakte. “Een van mijn grootste passies is zingen’, aldus Doedens tegenover het AD. “Ik heb een roerige periode achter de rug, er is echt genoeg gebeurd het afgelopen jaar. In Gevallen zing ik over dat ik niet lekker in mijn vel heb gezeten. Het was vrij intens, een soort rollercoaster.”  De acteur verliet na tien jaar noodgedwongen Goede Tijden, Slechte Tijden, wegens “een situatie die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had”. Doedens had de coronaregels overtreden.

Onlangs lekten er naaktfoto`s van hem uit. Naderhand bleek dat Ferry het materiaal zelf had gedeeld via de betaalsite OnlyFans. Voor zijn management, die van niets wist, was dat een reden om met hem te breken. “Ik voelde me verloren, dat ik hard ben gevallen”, zegt Doedens. “Ik wil een positieve wending aan het verhaal geven. Er is zoveel gezegd en gedaan, maar ik wil laten zien dat ik méér ben dan OnlyFans.”  Zijn nieuwe single maakte Ferry met producers en singer-songwriters Jeroen Russchen en Robert Vredeveld.

Onlangs lekten er naaktfoto`s van hem uit. Naderhand bleek dat Ferry het materiaal zelf had gedeeld via de betaalsite OnlyFans. Voor zijn management, die van niets wist, was dat een reden om met hem te breken. “Ik voelde me verloren, dat ik hard ben gevallen”, zegt Doedens. “Ik wil een positieve wending aan het verhaal geven. Er is zoveel gezegd en gedaan, maar ik wil laten zien dat ik méér ben dan OnlyFans.”  Zijn nieuwe single maakte Ferry met producers en singer-songwriters Jeroen Russchen en Robert Vredeveld.

 
Translate »
Share This