Fedde Le Grand, Pepsi MAX, onderdeel van PepsiCo en Tomorrowland zijn weer een stap dichter bij het uitroepen van de winnaar van ‘The Sound of Tomorrow’ van dit jaar. Aanstormend DJ talent kreeg drie weken de tijd om een set samen te stellen die het Tomorrowland-podium waardig is. Uit de duizenden aanmeldingen die volgden, selecteerde de jury vier gelukkige dj’s die doorgaan naar de finale.

De finalisten, die uit alle hoeken van Europa komen, zijn Angie Mill uit ons eigen Enschede, DJ Matti uit Skei in Noorwegen, Jil Tanner uit Berlijn in Duitsland en Rikki uit Gipuzkoa in Spanje! Hun mixen zijn nu te streamen op thesoundoftomorrow.com.  De vier finalisten nemen het op dinsdag 7 juli tegen elkaar op in een dj-battle  voor de miljoenen volgers van Tomorrowland op Facebook, YouTube en Twitch, waarbij ze het festivalgevoel naar huiskamers in heel Europa brengen.

De finale wordt gepresenteerd door de elektronische dj-zusjes Mim en Liv Nervo van NERVO, ‘s werelds hoogst gerankte vrouwelijke dj-act aller tijden. Juryleden Fedde Le Grand en Dimitri Vegas zijn er ook bij, en geven feedback tussen de battlerondes door. Fedde Le Grand treedt zelf ook op samen met de winnaar van Sound of Tomorrow van vorig jaar, DJ EMPRA.  De uiteindelijke winnaar krijgt een felbegeerde podiumplek op Tomorrowland 2021, en de kans om een remix uit te brengen van Fedde Le Grands nieuwste exclusieve ‘Sound of Tomorrow’-track op zijn platenlabel Darklight Recordings.

 
Translate »
Share This