Na het mislukte huwelijksavontuur van Gordon houdt Elske deWall er een nummer 1 hit aan over. Haar nummer HEB HET LEVEN LIEF staat vandaag op de 1e plaats in de iTunes Top 100. Noch de Italiaanse Manuel Schiavi (34) of de 41-jarige horeca-ondernemer Rogier van der Linden (41) werd de bruidegom van Gordon: ,,Geen Manuel en geen Rogier. Ik kan het niet.’’ Op social media werd massaal gesproken over een anti-climax en kijkersbedrog. Flapuit Gordon na de uitzending: ,,Ik ben zo opgelucht. Dat ik die ring niet meer hoef te dragen, dat ik niet meer hoef te liegen, want dat viel me zwaar. Mensen die naar me gilden op straat. Me feliciteerden. De eerste twee dagen in Kaapstad zat ik er doorheen. We hadden een geweldig feest, maar daarna kwam het verdriet. Ik heb gehuild, ja.’’

 

 

 
Translate »
Share This