Ed Sheeran heeft zojuist de video gelanceerd van ‘Put It All On Me’. De nieuwe single van de roodharige zanger is afkomstig van hetv‘No.6 Collaborations Project; zijn vierde studioalbum. Alle nummers op het album zijn samenwerkingen van Ed met andere artiesten. Zo werkte hij voor ‘Put It All On Me’ samen met R&B zangeres Ella Mai.

Eerdere singles van het album waren o.a. ‘I Don’t Care’ met Justin Bieber, ‘Beautiful People’ met Khalid, ‘Best Part of Me’ met Yebba, ‘South of the Border’ met Camila Cabello en Cardi B en ‘Take Me Back to London’. Het is voor het eerst dat Sheeran samenwerkte met de upcoming zangeres Ella Mai. In de video voor ‘Put It All On Me’ laat Sheeran zijn dance moves zien met zijn vrouw Cherry Seaborn. Daarmee is zij voor het eerst in een clip van manlief te zien!

 

 
Translate »
Share This