• Twitter
  • Facebook

Credits: V2 Records

Op 14 februari bracht Douwe Bob zijn nieuwe album uit met als titel: ‘Where did all the cool kids go?’. Een album gevuld met 12 nummers en meer dan 40 minuten aan luisterplezier. Een aantal van de nummers op het album zijn al eerder verschenen in het repertoire van Douwe Bob. Zo waren nummers als ‘Nothing To Lose’, ‘Chase My Heart Away (Hero)’, ‘This World Is Our Home’ & ‘Light of My Life’ al eerder verschenen als succesvolle singels. De titelsong is deze week Boosterplaat op JEY.

Het nieuwe album ‘Where Did All The Cool Kids Go?’, geproduceerd door Gordon Groothedde (Willie Nelson, Golden Earring, Nick & Simon e.v.a.) is beschikbaar op vinyl, CD en digitaal. De LP komt gelimiteerd uit op yellow flame en dark red kleurig vinyl naast zwart vinyl.

Met zijn eerdere deelname aan het populaire TV-programma De Beste Zangers, een plek op de line-up van ‘Holland Zingt Hazes 2024’ met vier shows in de Ziggo Dome, dit nieuwe album en een flink uitverkopende tour en festivalshows heeft Douwe Bob een opwindend jaar voor de boeg.

Copyright © 2024, Hitzound, All rights reserved.

 
Translate »
Share This