3FM DJ Domien Verschuuren maakt de overstap naar Q Music. Binnenkort gaat hij daar de middagshow maken. Hoe snel binnenkort is hebben we nog niet duidelijk, want zijn contract bij BNNVARA loopt nog tot 1 januari 2019. Zijn vertrek is een verrassing, want de DJ was vastbesloten om 3FM medio september weer op een luisterdichtheid van 6% te krijgen. Dat is niet gelukt en daarmee zat Domien kennelijk stevig in zijn maag.

“Ik ben 3FM en BNNVARA waanzinnig dankbaar voor alle jaren dat ik er radio heb gemaakt en met fantastische mensen heb mogen samenwerken”, aldus Domien over zijn overstap. “Voor mij is dit het moment om een nieuwe stap te maken en ik ben er trots op die met Qmusic te zetten. Een programma in de middagspits is al lange tijd mijn wens en ik heb zin om dit met frisse energie te gaan doen!” Met zijn vertrek telt 3FM geen enkele grote DJ meer in zijn gelederen en kunnen we met recht zeggen dat de zender een zinkend schip is. Een trieste constatering.

RTL Boulevard kopt intussen de naam van Robert Jensen in als potentiële opvolger van Domien. Zo doorzichtig, als je bedenkt dat Jensen de broer is van Frank Dane, vaste presentator van …… RTL Boulevard. Wellicht dat Jensen zit te vlassen op de job, maar gaat 3FM voor vergane glorie?

 

 

Geplaatst door Domien Verschuuren op zondag 15 oktober 2017

 
Translate »
Share This