Vrijdag gaan de liveshows van The Voice Of Holland van start. RTL 4 heeft bekend gemaakt, dat de opzet van de liveshows is gewijzigd. De twaalf overgebleven kandidaten zullen worden gesplitst in twee poules met elk zes kandidaten en twee coaches. In beide liveshows vallen dan twee talenten af, waarbij zowel het publiek als de coach een stem hebben. Zowel het publiek als de coach kiezen een talent voor de halve finale.

Met deze gewijzigde opzet in gedachten lijkt het logisch om te denken, dat Anouk en Lil Kleine op deze wijze op een mooie manier gescheiden kunnen worden na de ruzies, maar niets is minder waar. Anouk én Lil Kleine zijn beide in de eerste liveshow te zien met hun drie talenten. Dat beloofd vuurwerk! De talenten van Waylon en Ali B. zij dan in de tweede liveshow te zien.

In de halve finale zijn er dan nog acht talenten over. In deze derde liveshow crossbattelen de talenten tegen de talenten uit andere teams. Deze battles worden zullem worden ingedeeld op basis van een loting. Het zal de kijker zijn, die bepaalt wie de crossbattle wint. Op 28 februari is er dan de finale met in totaal vier talenten. Duncan Laurence zal optreden in de eerste liveshow met zijn huidige TOP 40 hit ‘Love Don`t Hate It’.

 

 

 
Translate »
Share This