Dinand Woesthoff keert terug met een nieuw album! Vandaag komt zijn nieuwe single ‘Can you hear me’? uit. De plaat komt zes na het uiteenvallen van Kane. Daarvan heeft hij er vier gebruikt om te werken aan nieuw materiaal. Een spannende tijd, want kan Dinand het succes solo evenaren met Kane?  “Ik heb niet gezegd dat het niet uitmaakt hoe het album wordt ontvangen. Ik heb gezegd dat ik hoop dat het met zoveel mogelijk mensen zal resoneren. Sinds ik muziek maak, doe ik dat in eerste instantie voor mezelf. Toen ik succesvol was, zag ik pas welke rol mijn muziek in het leven van anderen speelt. Mensen hebben die muziek gespeeld op begrafenissen, na geboortes en tijdens huwelijken. Dat is dus die energie die van persoon naar persoon gaat. Daar kun je cynisch over doen, maar het is geen vangnet. Het is de realiteit van iemand die ouder is geworden en snapt wie hij is,” zegt hij tegenover Nu.nl.

‘Can You Hear me’ stond eerder gepland voor release, maar de corona gooide roet in het eten. ‘Ik zag het al wekenlang aankomen en wilde niks uitbrengen in een tijd vol chaos, dus heb ik het afgeblazen. Achteraf was dat een goede zet. Het nummer past meer bij de situatie zoals die nu is’ zegt de 47-jarige zanger over het sterke nummer, dat ook voorzien is van een clip.

 
Translate »
Share This