Daniël Lohues brengt vandaag zijn nieuwe single uit. Titel van het nummer is EN TOEN KWAM JIJ. Dat klinkt als een liefdesliedje en het is nog waar ook! Singer-songwriter Daniël Lohues (45) is voor het eerst sinds jaren weer verliefd: “Het heeft me overvallen. Ik had niet gedacht dat het nog voor me weggelegd was. Maar dan kom je toch iemand tegen van wie je denkt: ‘Hé, dit is te gek.”’ En het is nog wederzijds ook: ,,Als je hoort hoe ik leef, in mijn eentje op het platteland en dan het liefst de hele dag muziek maken, snap je dat ik dacht dat ik niet meer geschikt was voor een relatie. En daarbij: het hoéft niet, hè? Ik bedoel: ik heb geen relatie nagejaagd. Als ik nooit meer iemand tegen was gekomen, was ik daarvan echt niet ongelukkig geworden.” (AD) De verse single is afkomstig van zijn album “Aosem”.

 
Translate »
Share This