Daimy Lotus heeft een nieuwe single uitgebracht: ‘Focus’! Het is de opvolger van ‘OK that it’s not OK’, die o.a. door Wijnand op 3FM ge-support werd. Daimy werd enkele jaren eerder, in 2015 om precies te zij, verkozen tot 3FM serious talent. Na een aantal releases, radio optredens en menig live shows, besloot Daimy zich te richten op haar ontwikkeling op gebied van songwriting, en schreef onder andere liedjes voor Paris Hilton, Timmy Trumpet en Markus Schulz.

Dit zegt Daimy Lotus zelf over haar nieuwe heel persoonlijke single:  “‘Focus’ gaat over depressie en hoe het je kan overnemen zonder dat je dit doorhebt. De song gaat over hoe ik me realiseer dat ik in de greep was van depressie wat zich uit in het overschaduwd voelen door een duisternis die zowel je zin als energie om dingen te doen wegneemt. Zelfs de dingen die ik normaal gesproken leuk vind om te doen. Het voelt alsof er een gat in mij zit en ook al probeer ik mijzelf wijs te maken dat het goed met me gaat, dat gaat het niet. Ondanks alles wist ik dat ik hier uit ging komen en dat ik vooruitgang boek, maar om het proces volledig te kunnen omarmen en mijn depressie uiteindelijk te overwinnen heb ik tijd nodig.

Ik hoop dat ik mensen die struggelen met hun mentale gezondheid hiermee een hart onder de riem kan steken dat zij zich niet alleen voelen, beter begrepen voelen en ik ze kan aansporen om open te zijn over hun problemen. Het is niet iets waar je je voor hoeft te schamen. Ga de confrontatie aan met jezelf en gun jezelf alle tijd die nodig is om hieraan te werken. Praat erover. Your mental health matters!”

 
Translate »
Share This