Burna Boy heeft zijn zesde studioalbum ‘Love, Damini uitgebracht’. De plaat bevat naast de eerder uitgebrachte singles ‘Kilometre’ en ‘Last, last’ (succesvol in de Spotify chart) ook 17 gloednieuwe tracks, inclusief samenwerkingen met Kehlani, J. Balvin, Khalid en Ed Sheeran. Met hem maakte Burna Boy de nieuwe single ‘For my hand’.  De plaat ‘Love, Damini’ volgt het Grammy Award-winnende album van de African Giant, Twice As Tall, en is geschreven als een persoonlijke brief aan zijn fans. Elk nummer is geïnspireerd op belangrijke gebeurtenissen in Burna Boy’s leven en met de plaat slaat hij de bladzijde om naar een nieuwe muzikaal tijdperk.

Burna Boy over zijn missie om zijn kenmerkende Afro-fusion muziek te delen met de wereld:  “It has always been my vision to build a bridge between all Black people in all parts of the world through the music and performance, Music is the No. 1 messenger.”

Om de release van het album en zijn gloednieuwe samenwerking met Havana Club te vieren, host Burna Boy aanstaande maandag een besloten evenement in Amsterdam. Hier zal de African Giant geïnterviewd worden onder het genot van Havana Club infused cocktails.

 
Translate »
Share This