Broederliefde is officieel terug! De grootste rapgroep van het land dropt het gloednieuwe album ‘Broeders’, het eerste wapenfeit van Emms, Sjaf, Mella, Jerr en DJ Edson sinds ‘We Moeten Door 2’ (met o.a. monsterhit ‘Hoe Je Bent’) uit 2018.
Het album biedt middels de verschillende tracks een breed thematisch en emotioneel spectrum, zo komen o.a. vreugde (‘Suave’), verdriet (‘Issues’ / ‘Grijze Wolken’), lust (‘Habri Pia’), sociale druk (‘Hey Hallo’), (moeder)liefde (‘Shelbyana’) en persoonlijke levenservaring (‘That’s My Life’) aan bod.

“Het album staat voor broederschap, diversiteit en buiten de geijkte paden durven te wandelen. Wij zijn niet alleen gegroeid als mens en groep, maar ook qua muzikaliteit En dat willen we de wereld laten horen. We hebben hier samen bloed, zweet en tranen in gestoken. Als je dan van het eindresultaat met zijn allen een warm gevoel krijgt, dan vervult het ons met trots. Hard work does pay off, en daar is dit album wederom een bewijs van.” Candy Dulfer, Frenna, Big2, Snelle, Poke en stervoetballer Memphis Depaywerken aan de plaat mee.

 

 

 
Translate »
Share This