• Twitter
  • Facebook

Credits: Universal Music

Bon Jovi viert jubileum met zestiende studioalbum, eerste singel én documentaire! Ze mogen dan als band veertig zijn geworden: van een midlifecrisis is bij Bon Jovi niks te merken. Integendeel: zelden had de band méér plezier in het schrijven en opnemen van een album als met nummer zestien, ‘Forever’, dat op 7 juni verschijnt. Intussen is het eerste bewijs daarvan uit, de singel (en videoclip) ‘Legendary’.

“This record is a return to joy. This is turn up the volume, feel good Bon Jovi” zegt Bon Jovi er zelf over. ‘JBJ’ werd tijdens de Grammy Awards benoemd tot MusiCares Person Of The Year, en kreeg in LA een tribute concert cadeau, met optredens van onder meer Bruce Springsteen en Shania Twain.

Volgende maand komt er ter gelegenheid van het 40-jarige jubileum nóg iets speciaals uit: een vierdelige documentaire. ’Thank you, good night: The Bon Jovi Story’ is de eerste door de band geautoriseerde documentaire waaraan alle bandleden hun medewerking verleenden. Deze docu is vanaf 26 april te zien op Disney+.  De singel ‘Legendary’ is deze week uitgeroepen tot Boosterplaat op Dragon FM.

Copyright © 2024, Hitzound, All rights reserved.

 
Translate »
Share This