‘Un Jour’ is een ode aan ‘Summer of love’ waarbij de zangeres je meeneemt op haar dagdroom. Het album beschrijft een dag in Bobbi’s leven waarin ze haar dromen, gedachten, fantasieën en memoires deelt. Het is een ode aan de liefde, en de honger om bemind te worden. “Tijdens mijn werk als model belandde ik in Parijs, waar ik een aantal maanden gewoond heb”, vertelt Bobbi. “Vanaf het moment dat ik in Parijs arriveerde had ik het gevoel dat er iets speciaals stond te gebeuren.”

Bobbi wist dat ze geduldig moest zijn, en toen ze de trein terug naar Amsterdam miste realiseerde ze zich dat ze eigenlijk nooit écht weg is gegaan. “Toen ik in Parijs was zag ik het toneelstuk ‘La Cantarice Chauve’ in Theatre de la Huchette. De persoonlijkheid en het karakter die de personage Bobbi in dat stuk had, inspireerde me onwijs, waarna ik wist dat het de naam van mijn nieuwe project moest worden.”

“Un Jour “L’Amour ne dure qu’un Jour” is de titelsong van het album. Het is lente, op de vooravond van een zinderende zwoele zomer… Over het verlangen om lief te hebben, om weer verliefd te worden. Soms tegen beter weten in. Het gemis om aan te raken is sterker. ‘Un Jour’ is een album over heimwee naar verliefd-zijn.”

 
Translate »
Share This