Blijft Lil Kleine coach bij The Voice Of Holland? Het is nog niet bekend wat er gaat gebeuren met de rapper. Raakt hij zijn goedbetaalde schnabbel als coach kwijt na aanleiding van de ruzie met collega coach Anouk? In de aflevering is te zien, dat de twee ruzie hebben. Achter de schermen zou Lil Kleine haar hebben uitgescholden voor ‘kankerhoer’. Die beelden zijn niet getoond.

Aanleiding voor de ruzie was een battle tussen drie rapers van team Ali B. Corleone, Nigel en Dalo gingen de strijd aan als trio. Ieder hadden ze een eigen rap gemaakt en kregen na afloop een staande ovatie van het publiek in de studio. Anouk gaf de mannen complimenten voor het schrijven van hun eigen tekst, maar Lil Kleine hield zich op de vlakte: hij had ’niet echt een mening’.

Dat viel niet goed bij Anouk. Ze verbaasde zich over zijn houding: voor de drie rappers is toch de mening van Ali B en Lil Kleine belangrijk, omdat zij het zelfde soort muziek maken.  Met zelfspot zei Anouk dat de boys toch niet op haar mening als ’oude taart’ zaten te wachten. „Je zit hier toch om een mening te geven!?”  Lil Kleine verdedigde zich door te zeggen dat zijn mening niet lief en aardig was, want:  hij vond het optreden gewoon slecht.

Daarop gaf Anouk aan, dat zij ook vaak een mening heeft die niet prettig is, maar het is wel eerlijk en het is de rol van de coach. Anouk: “Heeft ie eindelijk eens een mening en kan hij aangeven dat hij het niet goed vond en waarom niet, laat ie het compleet liggen.”  Of vond Lil Kleine het niet leuk, dat er negatief over hem werd gerapt? Hoe dan ook: de vraag is of dit mannetje wel geschikt is om op te treden als coach van de grootste talentenshow van Nederland.

 

 

 
Translate »
Share This