• Twitter
  • Facebook

Deze week nieuw in de TIP 40 van Hitzound is Berre. Achter deze artiest gaat de Belgische zanger Berre Vandenbussche schuil. 

Deze week nieuw in de TIP 40 van Hitzound is Berre. Achter deze artiest gaat de Belgische zanger Berre Vandenbussche schuil.  Zijn populariteit begon op TikTok, waar hij filmpjes postte vanuit een autogarage.  Intussen is hij getekend bij Universal Music Belgium en scoorde hij in zijn eigen land een hit met ‘Better off alone’. Nu is er zijn nieuwe single ‘Thrill of it all’.  Hij schreef het liedje samen met Aiden Halliday en Oli Fox.  Van Berre gaan we zeker meer horen in Nederland! ‘Thrill of it all’ past binnen het format van vele grote radiostations in Nederland.

 Intussen is hij getekend bij Universal Music Belgium en scoorde hij in zijn eigen land een hit met ‘Better off alone’. Nu is er zijn nieuwe single ‘Thrill of it all’.  Hij schreef het liedje samen met Aiden Halliday en Oli Fox.  Van Berre gaan we zeker meer horen in Nederland! ‘Thrill of it all’ past binnen het format van vele grote radiostations in Nederland.

 
Translate »
Share This