Het nieuwe Nederlandstalige album van Anouk heet “Wen D’r Maar Aan” en komt uit na de zomer. De zangeres maakte dit nieuws bekend bij Coen en Sander op 538. Het gelijknamige nummer zong Anouk al in mei vorig jaar bij DWDD. Daar wilde ze ook graag de track “Lente” in primeur laten gaan. Anouk: “Ik had mijn manager Kees de Koning gevraagd of ik op de eerste lentedag in DWDD dat nummer mocht zingen, maar dat kon niet, want Ilse DeLange zat daar al. Dus ja: ik baalde natuurlijk. Toen zeiden ze: ‘pak dan de tweede lentedag’. Toen dacht ik: ‘nee, dan vind ik er geen klap meer aan. Dus ik zei tegen Kees: ‘Ik weet niet hoe je het regelt, ik wil gewoon ergens dat liedje spelen op de eerste lentedag. Al is het op het nieuws, of tijdens het weerbericht. Hij vond dat een onmogelijke actie. Maar ik weet dat hij van uitdagingen houdt en heb hem succes gewenst. En toen heeft hij nog voor elkaar gekregen ook.”

 

 

 
Translate »
Share This