Vandaag is het nieuwe album Queen For A Day uitgebracht van Anouk. Huidige single van het album is RUN AWAY TOGETHER. Vandaag is WANNA LITTLE SOMETHING verkrijgbaar als single track via Spotify. Later dit jaar komt Anouk met nóg een vers album, dat in de herfst moet verschijnen. Het is allemaal zo gepland, omdat de zangeres binnenkort haar zesde kindje verwacht : ‘Ik voel me een beetje schuldig dat ik verder het hele jaar niet werk.’ Voor de geboorte hoopt ze de volgende plaat af te maken. Anouk: ,,Ik voel me een beetje schuldig dat ik verder het hele jaar niet werk. Optreden doe ik pas in 2017 weer. Met die twee albums gebeurt er tenminste nog wat. Die tweede plaat wordt ook wat meer underground. Die liedjes zullen niet zo makkelijk de radio halen. Daar mocht wel wat toegankelijkers tegenover staan. Dat is Queen for a Day geworden.” (AD)

 
Translate »
Share This