Vandaag nieuw op de 3FM playlist is de nieuwe single van Anouk! Titel van de track is WANNA LITTLE SOMETHING en is afkomstig van haar album “Queen For A Day” . Het is de opvolger van RUN AWAY TOGETHER, dat alarmschijf werd bij 538 en een bescheiden hit werd in de Nederlandse Top 40 en Mega Top 50. Later dit jaar komt Anouk met nóg een vers album, dat in de herfst moet verschijnen. Het is allemaal zo gepland, omdat de zangeres binnenkort haar zesde kindje verwacht : ‘Ik voel me een beetje schuldig dat ik verder het hele jaar niet werk.’ Voor de geboorte hoopt ze de volgende plaat af te maken. Anouk: ,,Ik voel me een beetje schuldig dat ik verder het hele jaar niet werk. Optreden doe ik pas in 2017 weer. Met die twee albums gebeurt er tenminste nog wat. Die tweede plaat wordt ook wat meer underground. Die liedjes zullen niet zo makkelijk de radio halen. Daar mocht wel wat toegankelijkers tegenover staan. Dat is “Queen for a Day geworden.” (AD) Van de nieuwe single WANNA LITTLE SOMETHING, die verschijnt via Universal, check je de nieuwe video bij Hitzound.

 
Translate »
Share This