André Hazes lanceert de lyric video voor het nummer ‘Met Kerst Ben Ik Thuis’ . Dat ‘thuis’ niet langer bij Monique en de kleine André is intussen wel bekend, want André is tegenwoordig samen met de bijna twee keer zo oude Bridget Maasland. Het stel viert dit jaar Kerst met Rachel Hazes. Het nieuwe nummer is afkomstig van André`s pas verschenen tweede kerstalbum ‘Een Gouden Kerst’.

Daarover zei Hazes tegenover RTL Boulevard: ”Kerst moet zoet en melancholisch zijn”, zei de zanger gisteren in RTL Boulevard. De kans dat hij zijn eigen plaat zal draaien, blijkt niet zo groot te zijn: “Ik vind het de hel als ik ergens kom en iemand draait iets van mij, dat vind ik het ergste wat er is”, aldus Hazes. ,,Ik ga dan ook echt weg. Nu met die kerstplaat ga ik ook niet naar mezelf luisteren, er zijn zoveel betere. Michael Bublé of zo, dan luister ik wel naar hem.”

 

 

 
Translate »
Share This