lse DeLange krijgt rol in “Nashville’, de internationale successerie, dat zich opmaakt voor het zesde én laatste seizoen. Dit nieuws maakte onze eigen country ster bekend in DWDD. Ilse zal in tenminste vier afleveringen te zien zijn. Ilse vertelt : “Dit wordt mijn acteerdebuut, ontzettend spannend! Ik ben al jaren fan van de serie. Door mijn connectie met de stad Nashville en de muziekindustrie herken ik er ontzettend veel in. Ik kom er al 20 jaar, tekende daar m’n eerste platencontract, ben altijd aan die stad blijven hangen om songs te schrijven en op te nemen…het is als een tweede thuis voor mij. Dat ik nu deze kans krijg is een droom die uitkomt.” De serie ‘Nashville’ wordt wereldwijd uitgezonden in 225 landen en werd eerder genomineerd voor meerdere Emmy en Golden Globe Awards. Wordt dit de Amerikaanse doorbraak van Ilse?

 

 

 
Translate »
Share This