• Twitter
  • Facebook

Thomas Acda en Paul de Munnik zijn terug als duo!  Vandaag lanceert het tweetal, dat in 2015 uit elkaar ging, de comeback single ‘Morgen wordt fantastisch’. En er komt meer, want Thomas en Paul geven op 28 oktober een show in de Ziggo Dome. De kaartverkoop start zaterdag om 10.00 uur. “Thomas en ik hebben altijd wel contact gehouden, maar de afgelopen jaren begonnen we de vriendschap wel te missen”, aldus De Munnik over de comeback. “We spraken weer vaker af en hebben in september op Ameland afgesproken met David Middelhoff om uit te zoeken of het leuk was om ook weer muziek te maken.”

De chemie was weer snel als vanouds! “We hadden plezier, de liedjes ontstonden vanzelf en we besloten dat het tijd werd voor een reünie op een plek waar we nog niet eerder hebben gespeeld. We kijken er enorm naar uit om op 28 oktober ons oude repertoire van de plank te halen en nieuwe muziek te brengen,” zegt Thomas Acda.

Het duo ontmoette elkaar in 1988 en scoorden hits als ‘Niet of nooit geweest’ en ‘Het regent zonnestralen’.  Hun platen werden bekroond met Edisons en de Gouden en Zilveren Harp. In 2015 besloten ze uit elkaar te gaan. Met ‘Morgen wordt fantastisch’ slepen Acda en de Munnink naast o.a. de Top Song (Radio 2) en de Aandachttrekker van Corné Wolfs (presentator van de Hitzound TOP 40) ook de Hitzound Smash binnen.

 
Translate »
Share This