• Twitter
  • Facebook

Creativiteit is niet te remmen. Dat blijkt wel weer uit ‘Outside’, de aankomende single van Zoë Tauran, waarop ze wederom te horen is met Bilal Wahib. Terwijl Tauran in de studio druk bezig was met het afronden van haar album, ontstond er een idee voor een nieuw nummer. Ze twijfelde geen seconde en zocht meteen contact met Wahib, met wie ze ook al samenwerkte aan ‘Solo’. Hij kwam meteen naar de studio, zong zijn bijdrage in en een nieuwe single was geboren.

In ‘Outside’ zingt Tauran over de positieve uitwerking die een zorgeloze avond uit kan hebben. Relatieproblemen of het gevoel dat er iets niet helemaal goed zit tussen jou en je partner, het valt allemaal weg als je het van je af kan laten glijden dankzij een spontane, leuke avond met vriendinnen.

De titel van het nummer verwijst overigens naar een bekende meme, die ook in de track zelf verwerkt is. Op TikTok is nu een ‘sped up sound’ van de track te vinden en ook een video met influencer Duncan Tromp. Hij kreeg voor de gelegenheid zangles van Tauran. Of dat een succes is? Oordeel zelf…

Met deze single, die volgende week vrijdag uitkomt, volgt ze haar singles ‘Er Was Eens Een Meid’ en ‘Therapie’, waarmee ze momenteel nog steeds in de Top 20 van Spotify staat.

  • Twitter
  • Facebook
Credits: Universal Music

 
Translate »
Share This