Vanaf aanstaande zaterdag is op YouTube de exclusieve documentaire How To Be: Mark Ronson te zien. Deze YouTube Original neemt de kijker 75 minuten lang mee langs de indrukwekkende carrière en het privéleven van Grammy Award-, Golden Globe- én Oscarwinnaar Mark Ronson. Naast Ronson zelf, komen in de documentaire ook vrienden, familie en beroemde collega’s aan het woord en zien we nooit eerder vertoonde beelden van één van de meest invloedrijke artiesten en producers ter wereld.

Van zijn legendarische samenwerkingen met Amy Winehouse en Bruno Mars, tot zijn Oscar-winnende werk voor de film A Star Is Born: Mark Ronson heeft popmuziek geherdefinieerd. In de YouTube Original How To Be: Mark Ronson vertelt Ronson over zijn jeugd, zijn familie en zijn muzikale helden en hoe hij gemotiveerd bleef om, ook na meerdere tegenslagen, zijn droom na te jagen.

De documentaire toont het creatieve proces achter zijn grootste hits, waaronder de opname van zijn meest recente album Late Night Feelings. In de documentaire vertellen sterren als Boy George, Lady Gaga, Lykke Li, Rashida Jones en Joshua Homme over hun samenwerking met Mark Ronson en blikken Ronson’s ouders terug op de periode die voorafging aan zijn enorme succes.

 

 

 
Translate »
Share This