Yade Lauren is nog maar 20 jaar, maar heeft al een jarenlange internationale carrière op haar naam staan. Nu focust ze zich op eigen werk en is ze van plan Nederland te veroveren. Vandaag is haar eerste Nederlandstalige release via Top Notch verschenen: ‘Papa’. Een aangrijpend nummer dat ze schreef over de ingewikkelde relatie die ze met haar vader heeft.

Daarover vertelt ze ons: ”Dit nummer heb ik geschreven toen ik 16 jaar oud was, 3 jaar nadat ik m’n pa voor het laatst sprak. Het bleef me achtervolgen en ik wilde het kwijt. Ik heb een YouTube beat aangezet en de tekst kwam er in één keer uit.”

Eerder was ze al met Snelle te horen op de monsterhit ‘Zij Kent Mij’, inmiddels goed voor meer dan 16 miljoen streams. Haar nieuwe track ‘Papa’ is geproduceerd door Project Money en zal op haar aankomende project verschijnen waar ze momenteel aan werkt. Vandaag debuteert Yade Lauren in de nieuwste editie van de TIP 30 met ‘Papa’!

 

 

 
Translate »
Share This