Na een succesvolle internationale carrière besloot Yade Lauren zich te richten op het schrijven van Nederlandstalige nummers. Dit bleek een schot in de roos; begin dit jaar verscheen de intieme single ‘Papa’, gebaseerd op haar eigen relatie met haar vader – inmiddels goed voor bijna 3 miljoen streams. Hierop volgde ‘FaceTime’ en momenteel bestormt ze samen met Jonna Fraser de hitlijsten met ’Kalmeer’. Nu heeft de jonge zangeres haar debuutalbum ‘Reflecties’ uitgebracht, waarop ze iedereen meeneemt in haar zoektocht naar zichzelf.

Yade: ‘’Dit album reflecteert heel goed het proces waar ik twee jaar lang in heb gezeten; een ontwikkeling van een meisje die soms te goedwillig was naar een vrouw who takes no shit. Het maken van dit album heeft mij door moeilijke fases heen gesleept, waarin ik vaak ook aan mijn eigenwaarde getwijfeld heb. Mijn muziek herinnerde me steeds weer wie ik nou eigenlijk ben. Alles is 100% autobiografisch. Ik hoop dat mensen die hetzelfde meemaken zich hier ook in kunnen vinden. Dit is maar een klein deel over een fase uit mijn leven. Wees ready voor meer!’’ De verse video voor ‘Magisch’, haar nieuwe single, check je hier.

 
Translate »
Share This