Heb jij een gaatje in je agenda? Dan hebben we een hele fijne actie! Je kunt namelijk twee tickets winnen voor het W-Fest Festival. Het gaat om combi tickets voor maar liefst 4 dagen (16,17,18 en 19 augustus)! Om die te winnen moet je natuurlijk wel wat doen! Eén van de artiesten die dit jaar gaat optreden is Kim Wilde.

De vraag is: wat was de grootste hit van Wilde in Nederland? Stuur je antwoord naar Hitzound, door simpelweg deze te versturen via het envelopje linksboven op de site.

We verloten bij Hitzound de 2 kaartjes onder de inzenders die het goede antwoord inzenden. De winnaar sleept twee tickets binnen van elk 120 euro! Een week voor het festival worden de combi-tickets naar je toegezonden. Je kunt je antwoord inzenden tot uiterlijk 1 augustus 2018.

Midge Ure; Kim Wilde; ABC; Paul Young; Marc Almond; A Flock of Seagulls; Heaven 17; D:uel (ex-Propaganda); The Christians; Annabella’s Bow Wow Wow; Die Krupps; Limahl; Vive La Fête; Captain Sensible; Wang Chung; Lords of Acid; Front Line Assembly; DAF : zomaar een aantal namen van artiesten die gaan spelen op het Belgische W-Fest, het ‘80s/new wave/EBM/synth pop-festival dat van 15 augustus tot en met 19 augustus wordt gehouden op het vliegveld van Amougies op de grens met Kluisbergen; 45 kilometer van Gent en ongeveer twee uur rijden vanuit Breda.

 

 

 
Translate »
Share This