Wie wint de finale van The Voice Of Holland? De vier finalisten van het negende seizoen zijn immers bekend! Dennis van Aarssen, Patricia van Haastrecht, Menno Aben en Navarone strijden om de felbegeerde hoofdprijs van volgende week. De winnaar krijgt 50.000 euro en bovenal een platencontract.

De jury had geen doorslaggevende stem in de halve finale en dat zal ook zo gelden voor de grote finale. Maar de jury laat zijn stem wel horen en die is voor de Nijmeegse band Navarone heel positief. Nederland is rijp voor een nieuwe band en dat zou Navarone moeten zijn. Dat er überhaupt een groep kans maakt op de overwinning is uniek in de geschiedenis van de talentenshow. Navarone bracht vanavond ‘Beat it’ van Michael Jackson en ‘Iris’ van Goo Goo Dolls. Coach Anouk was trots op ‘haar’ veelzijdige mannen. Niet voor niks neemt ze Navarone mee naar de Ziggo Dome op 30 april.

Menno Aben is met 18 jaar de jongste en minst ervaren finalist. Twee jaar terug deed hij zijn eerste ervaring op met de deelname aan ‘Das Supertalent’ met de boyband ‘Square’. Ali B is de coach van Menno, die in de halve finale ‘I Don`t Want To Miss A Thing’ (Aerosmith) en ‘Story Of My Life’ zong. Van de vier overgebleven kandidaten is hij de underdog. Het kan dus alleen maar meevallen voor Menno de volgende week!

Coach Waylon heeft de meeste kans op de overwinning met twee kandidaten. Dat zijn Patricia van Haastrecht en Dennis van Aarssen. Waarschijnlijk zit de winnaar van de finale in het team van Waylon. Dennis pakte vooral uit met zijn prachtige vertolking van ‘She’, een nummer van Charles Aznavour. Een artiest als Dennis is er niet in Nederland en dat maakt zijn talent uniek en kansrijk. Patricia heeft al de nodige ervaring als musical ster, wat ze in de halve finale duidelijk liet horen. Met Sia`s ‘Titanium’ blonk van Haastrecht wederom uit en laat ze blijken kans te kunnen maken op de overwinning.

In de finale van The Voice op 23 februari bepalen de kijkers wie na Jim van der Zee (en o.a. Maan, OG3NE en Ben Saunders) het felbegeerde platencontract en het geld binnensleept. Wie is jouw winnaar van The Voice?

 

 

 
Translate »
Share This