Veronica laat Jeroen van Inkel vallen. Eén van de grootste DJ`s zit vanaf 1 september zonder werk. Zijn contract wordt niet verlengd. De DJ voelde het al een beetje aankomen. Jeroen: “Radio Veronica heeft begin dit jaar gekozen voor een nieuwe koers. Daardoor ben ik van de ochtend naar het weekend verhuisd; meestal is dat een teken aan de wand.” Jeroen van Inkel was al een tijdje niet te horen op Veronica, omdat hij herstellende is van een hart aanval: ‘Ik zit nog midden in mijn revalidatie en wil dat mijn lichaam goed herstelt. Ook al was het een lichte hartaanval ,ik zie het wel als een waarschuwing. En niet alleen ik, ook mijn voor Sandra was doodongerust. Net als mij kinderen Teddy en Isabel. Maar dat hoeft niet, ik voel me nu goed. Al doe ik er nu alles aan om mijn lichaam nog sterker te maken.” Als hij weer helemaal herstelt is, hoopt Jeroen weer terug op de radio te komen. Maar dus niet bij Veronica. Daar wordt niet gewacht op zijn herstel.

 

 

 
Translate »
Share This