Vrijdag ging Leaving Neverland , de documentaire waarin Michael Jackson in première tijdens het Sundance Fil Festival. In de documentaire wordt de King Of Pop, tien jaar na zijn dood, beschuldigd van pedofilie. De controversiële HBO-productie leidde tot emotionele reacties bij fans van Michael Jackson.

In de ‘pedo-docu’ van regisseur Dan Reed komen vermeende slachtoffer Wade Robson en James Safechuck aan het woord. Beide mannen beweren dat ze seksueel zijn misbruikt te zijn door de King of Pop toen ze respectievelijk 7 en 10 jaar oud waren. Verschillende Amerikaanse media melden dat een gedeelte van het publiek de zaal huilend verliet.

De familie Jackson heeft geen goed woord over te hebben voor Wade Robson. Jermaine, Jackie, Tito, Marlon en Paris, de dochter van Michael walgen van het commentaar dat het vermeende slachtoffer geeft in de documentaire. De familie beschouwd Robson als een leugenaar, omdat hij tijdens eerdere rechtszaken tegen Michael in 2005 stellig beweerde dat hij nooit was aangeraakt door de popster.

 

 

 
Translate »
Share This