Voor haar nieuwe album ‘Everchanging Times – Burt Bacharach Songbook III’ trekt Trijntje Oosterhuis alle registers open. Ze werkte samen met het legendarische Metropole orkest, onder leiding van Vince Mendoza, en ook de hedendaagse jazzgrootheid Gregory Porter is erop te horen. Zo zingt ze met hem op de nieuwe single ‘Making Love’, wat in 1982 al eens door Roberta Flack werd uitgebracht. Het muzikale brein achter het album is de onvolprezen Burt Bacharach.

Voor Oosterhuis is dit de derde keer dat ze met hem aan materiaal werkte. De inmiddels 93-jarige componist was ook nu weer nauw betrokken bij de totstandkoming en schonk haar zelfs een aantal nooit eerder uitgebrachte composities van zijn hand. ‘Making Love’ is na ‘Everchanging Times’ de tweede single van het album, dat op 26 november uitkomt.

Naast deze nummers zijn er ook vele andere liedjes uit het rijkgevulde Bacharach songbook op het album te verwachten, waaronder ‘Always Something There To Remind Me’,  ‘Let Me Go To Him’ en ‘Make It Easy On Yourself’. De nieuwe single van Trijntje en Gregory wordt verwacht in de nieuwe editie van de TIP 40.

 
Translate »
Share This